Vacature franchisenemer bedrijfsveiligheidsadvies

Profiel: Je wilt graag een eigen zaak beginnen in Groningen, Friesland Overijssel of Flevoland, maar je wilt er toch ook niet helemaal alleen voor staan. Je zoekt een bloeiende bedrijfstak, gericht op daadkracht en service, waar maatwerk hoog in het vaandel staat. Je hebt minimaal een MBO/HBO denkniveau, je staat stevig in de schoenen en bovenal ben je een overtuigende doorzetter.

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse voor alles wat te maken heeft met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening in relatie tot de Arbo-wet? Dan zouden wij graag met je willen praten over de mogelijkheid om franchisenemer te worden voor Bedrijfsveiligheidsadvies.
 
Waarom bedrijfsveiligheid?
Voor veel bedrijven en organisaties is het een lastige zaak om te voldoen aan de eisen die de Arbowet hen stelt op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening. Er is daarom een grote behoefte aan bedrijven die hen deze taak uit handen nemen, zodat zij zich ongestoord met hun eigen activiteiten kunnen bezighouden.

Waarom Bedrijfsveiligheidsadvies?
Bedrijfsveiligheidsadvies is een jonge onafhankelijke en ambitieuze onderneming. Zij streeft naar schaalvergroting om zo voor haar opdrachtgevers zoveel mogelijk financieel voordeel te kunnen behalen. De ambitie ligt bij minimaal vijf vestigingen in Noord Nederland, zodat Bedrijfsveiligheidsadvies daar een begrip wordt.

Voor de nieuwe franchiseondernemer biedt Bedrijfsveiligheidsadvies een stuk ondersteuning in de vorm van kennis en ervaring, want ons motto luidt: Samen sterker dan alleen! 

Ben je ge´nteresseerd in deze vacature? Neem dan vrijblijvend CONTACT met ons op voor het maken van een afspraak.