Brandblussers plus onderhoud


Wat heeft u aan een brandblusser die niet geschikt is voor uw brand of het op het cruciale moment laat afweten? Waarom zou u op brandblussers besparen als u daarmee uw bedrijf kunt redden?

Bedrijfsveiligheidsadvies levert brandveiligheid:
  • Advies bij de aanschaf van de juiste brandblussers.
  • Verkoop van brandblussers met het rijkstype keurmerk.
  • Jaarlijks onderhoud van brandblusapparatuur.    
Wij leveren de volgende brandblusapparatuur: 

Schuimblussers.
Schuimblussers zijn bedoeld voor klasse A en B branden. Het schuim brengt geen nevenschade toe aan materialen en goederen, waardoor de schuimblusser voor veel bedrijven geschikt is.Wij leveren zowel patroonblussers als permanent onder druk staande blussers.

CO2 blussers.
Een CO2 blusser is geschikt voor het blussen van vloeistofbranden en branden in elektronische apparatuur. Er is na gebruik geen sprake van nevenschade en reststoffen. Deze brandblussers hebben echter een geringe bluscapaciteit en kunnen vanwege het verdrijven van de zuurstof door het CO2 niet in kleine ruimtes worden gebruikt.

Poederblussers
De poederblusser is vooral bedoeld voor het snel blussen van een klein brandje. De goedkope blusstof is echter schadelijk voor elektronische apparatuur en daarom niet geschikt voor bedrijfsruimten.

Vetblussers
.
De ideale brandblusser voor de professionele keuken en klasse A branden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van blusmiddel dat een verbinding aangaat met het vet of de olie.ACTIE!!!

Meer dan 10 brandblussers + onderhoud? Bel ons voor de scherpste prijs